zondag 17 juni 2007

Vaderdag - Vanmiddag om 14.00 uur op de Brink 12 in Deventer








AANKONDIGING !!! LANDELIJK VADERDAG EVENT OP ZONDAG 17 JUNI – OM 14.00 UUR – OP DE BRINK IN DEVENTER

AANLEIDING:

1. Vaderdag 2007

2. Het door de Deventer SP-afdeling genomen initiatief voor het SP-verkiezingsprogramma heeft afgelopen week geleid tot een in de Tweede Kamer aangenomen amendement tot wetswijziging in het scheidingsrecht gebaseerd op gelijkwaardig ouderschap en gedeelde zorg na scheiding

WAT

In verband met Vaderdag nodigen we u uit om op zondag 17 juni 2007 van 14.00 – 17.00 uur op de Brink 12 (voor het Kantongerecht) in Deventer samen met ons en met de SP-afdeling Deventer op eigen ingetogen en gepaste wijze Vaderdag te vieren.

  • We laten 200 ballonnen op voor de 560.000 Nederlandse scheidingskinderen die deze Vaderdag weer niet met hun vader kunnen doorbrengen..
  • We staan stil bij het door de SP-afdeling Deventer ingediende wijzigingsvoorstel op het SP Verkiezingsprogramma 2006, dat afgelopen dinsdag 12 juni 2007 in de Tweede kamer heeft geleid tot het aangenomen Amendement 26 op de invoering van het gelijkwaardig ouderschap en gedeelde zorg door beide ouders na de scheiding van het Tweede Kamerlid Jan de Wit (SP).
  • En vooraanstaande representanten uit de oudergroeperingen geven een analyse van de wetswijzigingen die zojuist door de Tweede Kamer zijn aangenomen rond het scheidingsrecht en zijn ook beschikbaar voor commentaar. De sfeer is gemoedelijk en ontspannen.

U vindt de Brink in Deventer vlakbij het station

op het groene vlaggetje


Zie voor meer informatie over het Vaderdag Event in Deventer en de wetswijziging naar gelijkwaardig ouderschap ook:

WIE

Gescheiden vaders en moeders en hun groeperingen en vertegenwoordigers zoals Fathers-4-Justice, Familie-4-Justice België, Stichting Kind en Omgangsrecht en Vader Kennis Centrum, Papa.nl.nu, Joep Zander, de SP-afdeling Deventer, oud-advocaat Peter Prinsen etc.

Inlichtingen:

Geen opmerkingen: